Fasadtvätt Norrköping

Bisa Fasadtvätt –  fasadtvätt Norrköping

30 år i branschen

Bisa Fasadtvätt är ett enmansföretag som jag, Tony Svensson, äger och driver. Jag har över 30 års erfarenhet och vänder mig bland annat till er som behöver hjälp med fasadtvätt i Norrköping med omnejd. Med lång erfarenhet ifrån branschen kan jag garantera perfekta resultat

Om mig

Jag behärskar mitt arbetsområde till fullo och är stolt över vad jag kan åstadkomma. Mitt företag har jag drivit sedan 2010 men har totalt över 30 års erfarenhet. Bisa Fasadtvätt har F-skattebevis och mitt främsta mål är 100 procent nöjda kunder.

Om oss

Uppdrag i hela Sverige

I hela Sverige erbjuder jag mina tjänster. Även om jag för det mesta får stora uppdrag så kan alla, oavsett om de behöver mycket eller lite hjälp, anlita mig!

Alltid nöjda kunder

A och O för mig är nöjda kunder. Tack vare min erfarenhet och kompetens kan alla lita på att få ett väl genomfört arbete.

Fasadtvätt Norrköping

Vad jag erbjuder för tjänster

Fasadtvätt Norrköping

Det är fasadtvätt som är min specialitet. Det är mest strängbetong jag arbetar med och jag tvättar betongfasader runt om i hela Sverige. Oftast är det stora arbeten som jag tar mig an, men jag hjälper alla som är i behov av min hjälp oavsett om det är ett litet eller stort jobb som efterfrågas.

Om du är intresserad av att anlita mig är du varmt välkommen att höra av dig. Mitt företag är för både privatpersoner och företag. En kostnadsfri offert erbjuder jag alla, och är du en privatperson gäller normalt sett rotavdraget.

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta mig på följande sätt:

BISA Förvaltning i Tranås AB

RUNDELGATAN 3, 573 35 Tranås

070-386 06 66

tony@bisasanering.se

Fasadtvätt Norrköping

Hjärtligt välkommen till Bisa Fasadtvätt. Ett företag för alla som behöver hjälp med fasadtvätt.

Fasadtvätt Norrköping